Get Out #4

Get Out #4 is een Minecraft Map waarin je moet ontsnappen uit verschillende Generated Structures om SuperJanNL eindelijk te verslaan. Deze map is een vervolg op Get Out #2 en Get Out #3. Er is een unieke Boss Fight aan het einde van het spel en je kan de hele map resetten.

Verhaallijn

Run 1

Als Get Out #3 is geëindigd, wordt je naar een Woodland Mansion gestuurd. SuperFleurNL en jij moeten uit de kamers ontsnappen. Nadat dat is gelukt, volgt SuperFleurNL je naar de Shipwreck. Na de Shipwreck kom je in een Igloo Basement terecht. Daarna ga je in een Dungeon en daarna naar een Nether Fortress. Als je daaruit bent ontsnapt, loop je in de Throne Room van SuperJanNL, waar hij vertelt dat hij dacht dat jij en SuperFleurNL het niet zouden halen. Dan begint de Boss Fight, waaronder hij vertelt waarom hij je aanvalt. Het hele verhaal kun je vinden onder het kopje 'Verhaal'. Als jij hem hebt verslagen, vraagt SuperFleurNL of je nog een laatste keer wilt ontsnappen uit een doos. Jij zegt ja en in beeld komen de woorden 'To Be Concluded' te staan. Je kunt de map resetten met meer verhaal.

Run 2

Wanneer je de tweede keer speelt, beginnen dingen te veranderen. Je moet meer doen tijdens de Shipwreck, de Igloo Basement heeft puzzels en de originele uitgang van het doolhof van de Nether Fortress is dicht. SuperJanNL heeft gemerkt dat er iets anders is, daarom heeft hij meer health en maakt hij meer Special Attacks.

Verhaal

Hieronder staat alles wat SuperJanNL zegt tijdens de eerste Boss Fight:

Hoe te spelen

Je spawnt in een grijze kamer. Om te beginnen, kun je op het 'podium' staan. Er zijn 6 endings, deze zijn:

  1. The Mansion Ending
  2. The Shipwreck Ending
  3. The Igloo Ending
  4. The Dungeon Ending
  5. The Fortress Ending
  6. The Last Ending

The Mansion Ending (Run 1 en 2)

Wacht totdat alle Vindicators zijn gekilld. Deze ending is gebaseerd op tijd.

The Shipwreck Ending (Run 1)

Kill ten minste 4 Drowned. Een laat een Trident vallen

The Shipwreck Ending (Run 2)

Kill ten minste 4 Drowned. Een laat een Trident vallen. Haal een Creeper Head van de Drowned met de Creeper Head. Haal een Skeleton Skull uit de kist in de Ruin. Haal een Zombie Head uit een geheime kamer tegen de muur van de Cave(Je kunt erin door een Spruce Trapdoor). Plaats ze allemaal op de juiste stairs.

The Igloo Ending (Run 1)

Doe de parkour course.

The Igloo Ending (Run 2)

Ga door de gang naar een kist, open die totdat er een Potion of Night Vision komt. Drink die om naar de tweede ruimte te kunnen gaan. Haal de eerste twee hendels en de rechter-achterste hendel om om naar de derde ruimte te kunnen gaan. Doe de parkour course.

The Dungeon Ending (Run 1 en 2)

Mijn alle Mob Spawners en kill alle zombies.

The Fortress Ending (Run 1)

Ga in een van de grotten om de uitweg te vinden.

The Fortress Ending (Run 2)

Ga in de gang die eerst was afgesloten(voorbij de Lava Room). Mijn de Nether Brick Fences met je pickaxe en ga door de kamer.

The Last Ending (Run 1 en 2)

Haal de Boss Fight.

Andere informatie

De naam van de maker is Tijd4Jan, terwijl hij in de map nog SuperJanNL heet
Er zijn 4 special attacks: Groundslam, Shockwave Paralyze, Explosion en Wither.
Dit is de eerste map van Tijd4Jan die je kan resetten, waarin een NPC je volgt en helpt, die bijna volledig afhangt van functions, waarin er gebruikt wordt gemaakt van een Recap en die een goede Boss Fight bezit.
De Boss Fight tekst is anders bij de tweede Run.
De map bezit een NPC, SuperFleurNL. Ze volgt je en helpt met mobs verslaan.
De map is getest door HunterOmega, SuperFleurNL, Merijn_G en Joel_master200.
In de andere Get Out maps speelde alles zich af in een doos. Deze map speelt zich af in verschillende structures.

Afbeeldingen

Download de mapTrailer