Creature Combat Wiki

Creature Combat Wiki

Creature Combat Icoon (v2.2)

Welkom bij de Creature Combat Wiki! Hier kun je alles vinden over Creature Combat, een map van Tijd4Jan (oftewel van mij). De map is de eerste van mij die updates krijgt. Ik werk er veel aan in mijn vrije tijd. De map is in februari 2017 op PlanetMinecraft geplaatst. Daarvoor waren er 6 updates uitgebracht, waarvan de eerste verloren is gegaan. Sinds V6 zijn er 17 updates uitgebracht. V14, oftewel v1.0, is de eerste versie van de map die op minecraftmaps.com te vinden is. Momenteel staat v2.0 op minecraftmaps.com. Het valt onder de naam Mob Battle Arena, omdat de map toen nog zo heette. Dit is in v2.1 veranderd. De eerst volgende update daarop wordt v3.0. Als je een globale uitleg wilt over de map, kun je hier klikken om naar de pagina op mijn website te gaan.

In Creature Combat is het doel om creepers, skeletons of drowned te verslaan. Hoe meer je er verslaat, hoe meer levels je krijgt, waarmee je nieuwe dingen kan kopen. In Story Mode heb je er een heel verhaal omheen.

Fleru, Riley_is_gay, Twockx, DeadlyRamses, ConsulHosting, Brampie2003, noa_Lovegood en neorg313 hebben geholpen met de map maken. Ze hebben getest, kwamen met ideeën of hebben kits ontworpen. Door hun hulp wordt de map beter en beter. Ook jij kan helpen door de Discord Server te joinen. Je kan dan ook DEMO's krijgen, updates zien, snellere releases ontvangen en sneak peaks te zien krijgen.

De map bevat vele dingen, onder andere:

Er zijn nog veel meer dingen, je kunt ook alles over deze map vinden op deze wiki. Als er een pagina mist of als je nog een geweldig idee hebt voor Creature Combat, kun je dat altijd aangeven in de Discord Server. Voor nu: veel plezier met het lezen en ontdekken!