YouTube

Ik heb 2 actieve YouTube kanalen: Tijd4Jan en Tijd4Jan - Projects. Op Tijd4Jan maak ik game-video's en willekeurige video's. Op Tijd4Jan - Projects deel ik mijn Minecraft projecten, zoals maps of datapacks. Ik heb ook verschillende inactieve kanalen. Deze staan onder het kopje 'Inactieve Kanalen'.

Tijd4Jan

Tijd4Jan is het kanaal waar ik de meeste abonnees op heb. Dit kanaal begon als een Minecraft kanaal genaamd 'SuperJanNL - Minecraft'. In 2016 werd dit veranderd naar 'SuperJanNL' toen ik ook andere games erop ging spelen. In 2018 had ik mijn naam veranderd naar 'Tijd4Jan - Games'. Ten slotte, op 1 november 2021, heb ik mijn andere kanalen met Tijd4Jan - Games samengevoegd. Toen had ik de naam ook gelijk naar 'Tijd4Jan' veranderd.

Op Tijd4Jan komt (als het goed is) elke woensdag een gaming video uit. Op elke zondag komt een andere video uit, zoals Tijd4News, een experiment of een compleet willekeurige video.

Content

Hieronder staat de trailer van het kanaal Tijd4Jan

Hieronder staan twee afspeellijsten: Tijd4Commands en Experimenten.

Abonneer hier:

Tijd4Jan - Projects

Tijd4Jan - Projects is mijn Engelse kanaal. Hierin upload ik alles dat met mijn Minecraft Maps en Datapacks te maken heeft. Voorbeelden zijn de maps The Ultimate Map Creator en de datapack Survival Upgrades. Er is geen standaard uploadschema.

Content

Hieronder staat de trailer van Tijd4Jan - Projects.

Hieronder staan twee afspeellijsten: Datapacks en Creature Combat

Abonneer hier:

Andere mensen

Er zijn een aantal mensen voorgekomen op mijn kanaal. Dit zijn Fleru, DeadlyRamses, SuperDutchSkills en ConsulHosting.
Fleru (UpsideTown) is mijn zusje en heeft een eigen YouTube kanaal. Daarop upload ze grappige video's die ze met Gacha Life en Kinemaster animeert.
Merijn, of DeadlyRamses, is mijn beste vriend, hij had een korte tijd zijn eigen kanaal. We spelen vaak Minecraft minigames op Cubecraft. We hadden ook een tijdje een survival serie, maar die hebben we tot nu toe nog niet afgemaakt.
Ik ging in de derde klas veel met SuperDutchSkills om. Toen hadden we ook een serie gemaakt genaamd 'Captive Minecraft'. Na het einde van de derde klas gingen we minder met elkaar om totdat we amper contact hadden. Toch heb ik een paar leuke series met hem gemaakt.
ConsulHosting, of Joel_master200, had ik tijdens een Skywars spel met Merijn ontmoet, toen hij Joel had opgeblazen tijdens zijn stream. Zo hadden Joel en ik een tijdje contact en maakten we een aantal video's met elkaar. Sinds dat hij minder actief is op YouTube hebben we ook weinig contact. Wel jammer, want hij zorgde ervoor dat ik een Discord Server opende.

Content

Dit zijn afspeellijsten waarin Fleru, Merijn, SuperDutchSkills en Joel voorkomen:

Abonneer hier:

Inactieve kanalen

Ik heb een hoop inactieve kanalen. Een van de belangrijkste is 'Tijd4Jan - Archive'. Die heette daarvoor 'Tijd4Jan - Stuff', daarvoor simpelweg 'Tijd4Jan' en daarvoor 'Jan Apeldoorn'. Archive is het kanaal waarop video's staan van voor de grote verandering in november 2021. Op dat kanaal staat een privé video, mijn eerste video. Degene met wie ik de video had gemaakt wilde niet meer op YouTube, dus nu is de eerste publieke video die op mijn kanaal staat een Ice Bucket Challenge video.

Tijd4Jan - Sketch is een ander inactief kanaal. Daarop kwamen altijd sketches, kleine speelfilmpjes. Dat heette eerst 'JanFilms'.

SuperJanNL2 was mijn tweede kanaal voor een klein tijdje waarop ik een paar experimentele video's maakte met behulp van annotaties.

SuperJanNL Games was het kanaal waarop ik epische games ging spelen, zoals Don't Touch the Spikes en Slither.io. Na een klein tijdje had ik dat kanaal met SuperJanNL Minecraft samengevoegd.

SuperJanNL Vlogs was het kanaal waarop ik vlogs maakte. Het duurde niet lang voordat ik dat kanaal met SuperJanNL Minecraft had samengevoegd. Ik heb er uiteindelijk vier vlogs op gemaakt.

LegoMoviesDutch was een kanaal waarin ik stop-motion video's maakte met LEGO. Dat kanaal stopte in 2016 toen ik mijn wachtwoord was vergeten.

SuperJan22 was een kanaal uit 2015 dat stopte op de dag dat ik 'SuperJanNL Minecraft' had aangemaakt. De game video's waren vooral gefilmd met mijn telefoon en het kanaal had geen lang leven.

De Jan en Fleur Zender is een van de meest cringe kanalen die ik ooit had gestart. In 2015 waren Fleur en ik begonnen met een nieuw kanaal dat op een tv-zender moest lijken. Elke dag kwam er een nieuwe afspeellijst met video's voor die specifieke datum.

Abonneer hier: