GET OUT 3!

Get Out 3 is een Minecraft map waarin je uit een grote zogenaamde doos moet komen. Je kunt op 8 manieren uit de doos komen.

Verhaallijn

Nadat je alle 'endings' hebt gehaald in Get Out #2 en 3, wordt de maker van de map(SuperJanNL) boos op je omdat je de hele tijd uit de doos ontsnapt. Het blijkt dat zijn zus(SuperFleurNL) de manieren om eruit te komen heeft gemaakt. SuperJanNL teleporteert SuperFleurNL en jijzelf naar een nieuwe map waar je niet uit kunt komen en noemt jou vanaf nu 'Girly_Gamer33'.

Hoe te spelen

Je spawnt in een groene kamer. Om te starten, loop je onder de lantern met het bordje. Dan kom je in een ruine van een huis terecht. Dit bevindt zich in de doos. De acht endings zijn:

  1. The Crawling Ending
  2. The Cat Ending
  3. The Swimming Ending
  4. The Fishing Ending
  5. The Mob Battle Ending
  6. The Armor Stand Ending
  7. The Ghost Ending
  8. The Lamp Ending

The Crawling Ending

Zoek het ijzeren blok achter de trapdoor tegen de muur en haal het weg met behulp van het houweel dat je kunt vinden in de mijnkar. Doe de trapdoor dicht, ga in het blok staan en doe het weer open. Kruip dan door het gat en druk op de knop.

The Cat Ending

Haal het stenen houweel en de bijl uit de mijnkar, breek een wither rose, zoek het coal en mijn het. craft de wither rose om tot zwart kleurstof en gooi de drie items op de grond. Dan krijg je een Cat Music Disc. Open de trapdoors tot je een jukebox ziet. Doe de music disc in de jukebox.

The Swimming Ending

Open de juiste trapdoor. Eronder ligt water. Spring erin en sla eerst rechtsaf. Sla daarna linksaf en druk op de knop buiten het water.

The Fishing Ending

Haal de vishengel uit de mijnkar en vis 4 vissen op.

The Mob Battle Ending

Open de juiste trapdoor. Eronder staat een kist. Open het en pak de benodigdheden eruit. Ga vervolgens naar het diorite gebouw en ga erdoorheen. Versla het monster.

The Armor Stand Ending

Haal het houten en ijzeren houweel uit de mijnkar en verwijder de dode struiken, totdat je twee stokken hebt. Zoek dan de 4 ijzeren blokken en mijn deze. Maak 1 blok naar 9 iron ingots en craft een anvil. Zet deze neer en hernoem de twee stokken naar 'Arms'. Gooi deze naar de armor stand toe.

The Ghost Ending

Zoek de stenen blokken die niet juist zijn verlicht. Loop erdoorheen en druk op de knop.

The Lamp Ending

Haal de volgende hendels over:
De hendel boven de twee gaten in de muur.
De hendel boven het parkour op het diorite gebouw.
De hendel naast het diorite gebouw.

Andere informatie

De naam van de maker is Tijd4Jan, terwijl hij in de map nog SuperJanNL heet
Je kunt door een van de boekenkasten heen in de spawn
Dit is de eerste map van Tijd4Jan waarin je zelf kunt kiezen wanneer iets gezegd wordt.

Afbeeldingen

Download de map