GET OUT #2!!

Get Out #2 is een Minecraft map waarin je uit een grote zogenaamde doos moet komen. Je kunt op 7 manieren uit de doos komen.

Verhaallijn

Nadat je alle 'endings' hebt gehaald, wordt de maker van de map boos op je omdat je de hele tijd uit de doos ontsnapt. Een andere speler helpt je door een uitweg te geven. De maker van de map laat minions spawnen die je proberen te vinden.

Hoe te spelen

Je spawnt in een donkerblauwe kamer. Om te starten, druk je op de button op het oranje. Dan kom je in een appartement terecht. Dit bevindt zich in de doos. De zeven endings zijn:

  1. The Explosion Ending
  2. The Dropper Ending
  3. The Teleporting Ending
  4. The Flying Ending
  5. The Mining Ending
  6. The Ladder Ending
  7. The Sign Ending

The Explosion Ending

Zoek twee gouden wortels en een goud paardenharnas uit de kisten in de flat. Ruil deze om tot TNT met Sara. Pak de flint and steel uit de kist van Sara's huis en zoek de music disc '13' en de houten houweel en ruil deze om tot een stenen button met Sara. Zet deze neer op het obsidiaan en ga ga door de ijzeren deur dat omringt is door obsidiaan. Zet de TNT neer op de spons blok en steek het aan. Ga op de pressure plate staan.

The Dropper Ending

De dropper ending is te halen door achter het huis van Patrick te gaan. Daar kun je water zien. Zo kom je in de Dropper area. Probeer in het water te landen!

The Teleporting Ending

Zoek de houten bijl uit een van de kisten in de flat. Hak hiermee de Oak Fences bovenop de flat. Spring van de flat af. Je komt terecht in een village huis. Stap op de pressure plate.

The Flying Ending

Pak de elytra uit de kist onder de crafting table en doe het aan. Ga bovenop de toren staan. Vlieg naar het gat in de 'doos' en sta op de gouden pressure plate.

The Mining Ending

Pak de stenen houweel uit Phreds huis. Ga in de mijn en mijn de keisteenblokken. Sta op de pressure plate.

The Ladder Ending

Pak de ladders en de ijzeren bijl uit de kist op de begane grond van de flat. Deze kun je gebruiken om naar boven te gaan uit de doos.

The Sign Ending

Druk op de sign waar 'Patrick's Home' opstaat.

Andere informatie

Sommige endings zijn 'al gedaan'.
De maker van de map is SuperJanNL en degene die je helpt is waarschijnlijk SuperFleurNL.

Afbeeldingen

Download de map