Get Out #1

Get Out #1 is een Minecraft map waarin je uit een grote zogenaamde doos moet komen. Je kunt op 6 manieren uit de doos komen. De een is moeilijker dan de andere.

Verhaallijn

Er is geen verhaallijn in Get Out.

Hoe te spelen

Je spawnt in een stenen kamer. Om te starten, druk je op de button op het oak planks blok. Dan kom je in een huis terecht. Dit bevindt zich in de doos. De zes 'endings' zijn:

  1. The Sky Ending
  2. The Parkour Ending
  3. The Trading Ending
  4. The Fire Ending
  5. The PvE Ending
  6. The Maze Ending

The Sky Ending

Om de Sky Ending te krijgen, moet je op de berg in het noord-oosten klimmen. Als je op de top komt, kun je op de knop drukken.

The Parkour Ending

Alle winkels hebben een item frame. Pak de houten houweel uit de item frame en breek het keisteen op een van de bergen. Het keisteen dat je moet breken heeft een sign erop. Als je het blok hebt gebroken, spring je naar beneden. Doe daarna het parkour koers. Als dat klaar is, kun je op de knop drukken.

The Trading Ending

Ruil 3 beetroot soup voor een schaar met Ivor. Gebruik de schaar voor het pakken van een mushroom en voor het krijgen van 3 wol. De drie wol kun je traden met Mick, zodat je een spinnenoog krijgt. Maak een gefermenteerd spinnenoog en trade deze met William. Maak een diamond block en trade het voor een notch apple. Ruil de Notch Apple van William om naar een Iron Pickaxe van Lisa. Ga naar de mijn, breek de goede blokken en druk op de knop.

The Fire Ending

Pak de flint and steel uit de winkel met de wooden pickaxe in de item frame, laat de acacia planken verbranden en druk op de knop.

The PvE Ending

Ga naar het huis van Cindy(De boomhut) en pak alles uit de oranje shulker box. Ga terug naar beneden en hak de boom om die het dichtst bij de huizen staan. Ga naar beneden en bevecht de mobs. Breek daarna de dark oak logs en druk op de button.

The Maze Ending

Op de berg in het zuid-westen zit een knop verstopt. De knop opent een gat naar een doolhof ondergrond. Los het doolhof op en druk op de knop.

Andere informatie

In Get Out #1 moet je de map opnieuw in de saves map zetten voordat je nog een ending kan doen.

Afbeeldingen

Download de map