Pre-written Books

Minecraft versies:
- 1.18.2
Resource Pack: Niet verplicht

Pre-written Books

Pre-written Books is een datapack waarin je boeken met geschreven verhalen kan maken door items samen te voegen bovenop een bookshelf. Er zijn elf verhalen, waarvan zes van Pastor Kent en vijf van Tijd4Jan. Neem contact op in de Discord Server als je jouw verhaal in een volgende update wilt zien in deze datapack.

Items & Recipes

Door Pastor Kent

Reckless Abandon

Reckless Abandon is een boek over Steve die tijdens het mijnen een abandoned mineshaft vindt. Als hij een cave spider tegenkomt, krijgt hij spijt dat hij zijn zwaard niet heeft meegenomen. Combineer deze items op een bookshelf om Reckless Abandon te maken:

Nether or Naught

Nether or Naught is een boek over een speler die voor het eerst in de Nether gaat. Wanneer die terug in de overworld komt, stapt die uit in een onbekende locatie ondergronds. Combineer deze items op een bookshelf om Nether or Naught te maken:

Escaping Ender

In Escaping Ender ziet een speler dat haar wortel waar ze bijna voor was doodgegaan verdwenen is. Als ze erachter komt dat een enderman het dirt blok eronder heeft meegenomen gaat ze wraak nemen. Combineer deze items op een bookshelf om Escaping Ender te maken:

The Siege

The Siege gaat over iemand die in een dorp gaat overnachten. In de nacht komt er een zombie siege en de hoofdpersoon besluit de villagers te beschermen. Combineer deze items op een bookshelf om The Siege te maken:

Tick Tock

Tick Tock is een boek over Steve die weinig zonlicht krijgt door zijn ondergrondse basis. Hij besluit een klok te maken, maar daarvoor moet hij een trip in de mijn maken die gevaarlijker is dan gedacht. Combineer deze items op een bookshelf om Tick Tock te maken:

Irony

Irony gaat over Steve die een iron golem farm aan het maken is. Wanneer zijn schep breekt, realiseert hij zich dat hij een enorme fout heeft gemaakt. Combineer deze items op een bookshelf om Irony te maken:

Door Tijd4Jan

Music Disc

Music Disc gaat over een speler die een jukebox wil maken. Daarvoor heeft die een diamant nodig, maar de reis blijkt erg gevaarlijk te zijn wanneer de speler een dungeon vindt. Combineer deze items op een bookshelf om Music Disc te maken:

Totem

In Totem gaat de speler na een near-death experience naar een Woodland Mansion om een Totem of Undying te krijgen. De vindicators, evokers en vexes maken dit een gevaarlijk avontuur. Combineer deze items op een bookshelf om Totem te maken:

The Raid

The Raid is een boek over de speler die na een avontuur per ongeluk een raid start in een village dichtbij. Het is aan de speler om de raid te winnen. Combineer deze items op een bookshelf om The Raid te maken:

Ship

Ship gaat over de speler die een elytra wil, maar daarvoor moet die eerst nog blaze rods verzamelen, de Ender Dragon verslaan en een End Ship vinden, dat samen uiteindelijk de gevaarlijkste reis ooit is geworden. Combineer deze items op een bookshelf om Ship te maken:

Netherite

In Netherite denkt de speler dat deze alles heeft dat die nodig heeft, maar komt er al gauw achter dat er iets bestaat genaamd Netherite. De speler gaat op een laatste reis naar de Nether om Ancient Debris te verzamelen. Combineer deze items op een bookshelf om Netherite te maken:

Geschiedenis

Versie Gebeurtenis
1.18.2 Pre-written Books aangemaakt

Download

Video

Hieronder staan de Nederlandse video's over Pre-written Books (als ze uit zijn, dan)!