More Mineral Uses

Minecraft versies:
- 1.18.1
Resource Pack: Ja

More Mineral Uses

More Mineral Uses is een datapack waarin je copper, lapis en diamonds voor meer dingen kan gebruiken. Het voegt een nieuw monster toe, heeft een item met dynamic lighting en je kan het weer met een van de items bepalen.

Items & Recipes

Copper Egg

Een Copper Egg kan worden gebruikt om monsters te laten spawnen als je deze in een item frame zet bovenop een copper block. Na 10 minuten wachten spawnt er een willekeurig monster. Gooi deze items bovenop een crafting table om een Copper Egg te maken:

Copper Totem

Een Copper Totem werkt hetzelfde als een normale Totem of Undying, op een paar dingen na. Een Copper Totem geeft je al je hartjes terug en het item verandert naar een Oxidized Copper Totem. Een Oxidized Copper Totem kan niet terug worden verandert en het dient meer als een herinnering. Gooi deze items op bovenop een crafting table om een Copper Totem te maken:

Copper Book

Een Copper Book zorgt ervoor dat je het weer voor de vijf minuten die daarna komen kan veranderen. Je kan kiezen tussen 'Clear', 'Rain' en 'Thunder'. Nadat je het boek hebt gebruikt, verdwijnt deze. Gooi deze items bovenop een bookshelf om een Copper Book te maken:

Heart of Town

Een Heart of Town verandert de World Spawn van een wereld. Dat betekent dat elke nieuwe speler die de op wereld komt, daar zal spawnen. Het zorgt er ook voor dat de Diamond Trader kan spawnen. Gooi deze items bovenop een crafting table om de Heart of Town te maken:

Diamond Torch

Diamond Torches geven licht af als je ze vasthoudt. Ze hebben dus dynamic lighting. Dit werkt alleen als je niet in een blok staat, zoals bij water, fence gates of cauldrons. Als je ze neerzet, veranderen ze terug naar normale torches. Gooi deze items bovenop een crafting table om de Diamond Torch te maken:

Diamond Book

Een Diamond Book geeft je de mogelijkheid om een Diamond Trader te laten spwanen. Het maakt niet uit of je op 'Yes' of 'No' drukt, de Diamond Trader zal zeggen dat hij na 10 dagen bij de Heart of Town zal zijn als er een in de wereld is. Anders zegt hij dat je er eerst een moet neerzetten. Je boek verdwijnt als hij een Heart of Town kon vinden. Na tien dagen zegt hij in de chat dat hij er is. Een Diamond Trader kan verschillende dingen ruilen voor diamonds. Je kan dingen kopen als goud, tridents, Potions of Luck en nog veel meer. Gooi dit bovenop een bookshelf om een Diamond Book te maken:

Feared Dragon's Breath

Feared Dragon's Breath wordt gebruikt om monsters sterker te maken dan ze waren. Ze krijgen armor, worden sneller en zijn sterker. Ze laten verder niks speciaals vallen. Gooi dit bovenop een crafting table om Feared Dragon's Breath te maken:

Lapis Monster Spawn Egg

Het Lapis Monster Spawn Egg kan worden gebruikt om de nieuwe mob, de Lapis Monster, te laten spawnen. De Lapis Monster ziet er een beetje uit als een Librarian, maar donkerblauw en met lange armen. De Lapis Monster laat willekeurige enchanted books vallen. Gooi dit bovenop een crafting table om de Lapis Monster Spawn Egg te maken:

Lapis Book

Een Lapis Book geeft een kleine lijst van enchantments zien waar je uit kan kiezen. Als je op een enchantment klikt, verlies je het aantal xp levels dat het kostte en verandert het Lapis Book naar een enchanted book met het juiste enchantment. Als je niet genoeg xp hebt gebeurt er niks. Treasure Enchantments zoals Mending kun je niet in een Lapis Book vinden. Gooi dit bovenop een bookshelf om een Lapis Book te maken:

Geschiedenis

Versie Gebeurtenis
1.18.1 More Mineral Uses aangemaakt

Download

Video

Hieronder staan de Nederlandse video's over More Mineral Uses!