Player Mobs

Minecraft versies:
- 1.16.5
- 1.17.1
- 1.18.2
Resource Pack: Ja

Player Mobs

Player Mobs is een datapack waarin je "nieuwe" mobs kan tegenkomen. Deze mobs hebben armor en player heads. Het brengt 4 nieuwe mobs in het spel, 2 nieuwe bosses met speciale items en een nieuwe manier om diamonds te krijgen.

DeadlyRamses Player Mob

DeadlyRamses spawnt 10% van alle Skeletons. DeadlyRamses heeft leather en iron armor. Hij laat 0-1 schilden en 0-3 oak logs vallen.

Neorg313 Player Mob

Neorg313 spawnt 20% van alle Zombies ondergronds. Neorg313 heeft leather en iron armor. Ze laat 1-2 dried kelp 0-1 iron pickaxes en 0-1 Potions of Mining vallen. Meer daarover onder 'Special Items'.

noa_Lovegood Player Mob

noa_Lovegood spawnt 10% van alle Zombified Piglins in The Nether. noa_Lovegood heeft leather en golden armor. Ze laat 0-1 magma cream, 0-1 gold ingots en 0-1 diamonds vallen. Diamonds zijn erg zeldzaam.

Twockx Player Mob

Twockx spawnt 10% van alle Endermen. Twockx heeft iron en diamond armor. Hij laat 0-1 ender pearls en 0-1 Bottles o' Enchanting vallen.

Fleru Boss Player Mob

Fleru kan worden gespawnt door twee Emerald Blocks op een armor stand te gooien met full diamond armor. Fleru heeft 60% kans op een normale Boss Fight, 30% kans op een makkelijke Boss Fight en 10% kans op een moeilijke Boss Fight. Ze heeft verschillende Special Attacks en kan Citizens spawnen (monstrnessy of anthevp) als je tussen de 7 en 15 blokken afstand staat. Haar Special Attacks zijn in dezelfde stijl als in de SuperJanNL Boss Fight in Get Out #4. Door het gevecht heen wordt haar harnas sterker. Ze laat haar harnas vallen (altijd protection IV en mending als deze enchanted is, anders geen enchantments) en een +1 HP (als je Survival Upgrades hebt geïnstalleerd). Meer hierover onder 'Special Items'.

Tijd4Jan Boss Player Mob

Tijd4Jan kan worden gespawnt door twee Diamond Blocks op een armor stand te gooien met full netherite armor. Tijd4Jan heeft 60% kans op een normale Boss Fight, 30% kans op een makkelijke Boss Fight en 10% kans op een moeilijke Boss Fight. Hij heeft verschillende Special Attacks en kan naar een boog switchen als je verder dan 10 blokken afstand staat. Zijn Special Attacks zijn in dezelfde stijl als in de SuperJanNL Boss Fight in Get Out #4. Door het gevecht heen wordt zijn harnas sterker. Hij laat haar harnas vallen (altijd protection IV en mending als deze enchanted is, anders geen enchantments), 4-16 TNT en een Creature Contract. Meer hierover onder 'Special Items'.

Special Items

Potion of Mining

De Potion of Mining is een potion dat door Neorg313 wordt laten vallen. Je krijgt verschillende Status Effects hiervan:
Haste (8:00)
Night Vision (8:00)
Het geeft je ook de mogelijkheid om diamond ore door muren heen te zien die erg dicht in de buurt zijn. Dan is er een vierkant glowing effect te zien. Dit duurt ook 8 minuten

Creature Contract

De Creature Contract is een item dat door Tijd4Jan wordt laten vallen. Als je deze naar een mob gooit dat geen Player Mob is, laat die elke minuut zijn loot vallen. Deze zal ook niet despawnen en je krijgt het Creature Contract weer terug als je de mob killt.

Geschiedenis

Versie Gebeurtenis
1.16.5 Player Mobs aangemaakt
1.17.1 DeadlyRamses heeft nu het hoofd van 'DeadlyRamseS' nadat hij zijn naam hierheen heeft veranderd
1.18.2 De Potion of Mining werkt nu ook met deepslate diamond ore
De Fleru Boss laat geen Throwable House meer vallen
Player Mobs hebben minder hoge drop chances
De noa_Lovegood Player Mob laat magma cream en gold vallen in plaats van blaze powder
De Twockx Player Mob laat Bottle 'o Enchanting vallen in plaats van Ender Eyes

Download

Video

Hieronder staan de Nederlandse video's over Player Mobs!