More Food

Minecraft versies:
- 1.16.5
- 1.17.1
Resource Pack: Ja

More Food

More Food is een datapack waarin je meer eten kan krijgen doormiddel van een Kitchen Set en een Fridge. Het geeft de Ender Dragon een nieuwe drop en geeft een mogelijkheid om het effect 'Luck' te krijgen.

Kitchen Set en Fridge

Met de Kitchen set kun je drie items maken: Fruit Salad, Golden Berries en Golden Salad. Deze maak je door deze drie blokken bovenop elkaar te doen:

Met de Fridge kun je twee items maken: Flesh en Cold Small Dragon Egg. Deze maak je door deze drie blokken neer te zetten:

Items & Recipes

Fruit Salad

Fruit Salad was de inspiratie van de Datapack. In Tijd4Creative #7 was er een livestream waarin ik een Fruit Salad maakte. Fruit Salad geeft je (6). Het geeft je geen Status Effects. Maak het door dit op de Pressure Plate van de Kitchen Set te gooien:

Golden Berries

Golden Berries zijn een soort Golden Apples, maar dan met andere effecten. Deze zijn nodig om een Golden Salad te maken. Golden Berries geven je (4). Het geeft je het Status Effect Regeneration II (0:15), Speed (0:30) en Resistance (0:30). Maak het door dit op de Pressure Plate van de Kitchen Set te gooien:

Golden Salad

Golden Salad is een combinatie van allemaal goud voedsel. Deze moet beter zijn dan een Golden Apple en Golden Berries bij elkaar. Golden Salad geeft je (6). Het geeft je het Status Effect Regeneration II (0:45), Speed (1:00), Absorption III (2:00) en Luck (2:00). Maak het door dit op de Pressure Plate van de Kitchen Set te gooien:

Flesh

Flesh is een 'bevroren' versie van Rotten Flesh. Flesh geeft je (8). Het geeft je geen Status Effects. Maak het door dit item te omringen met Ice in de Fridge:

Small Dragon Egg

Small Dragon Egg kun je krijgen wanneer de Ender Dragon is verslagen. Let op dat deze de Small Dragon Egg laat vallen op de plek waar ze 0 hp heeft gekregen. Dat is dus niet altijd bij het portaal. Als je de Ender Dragon opnieuw verslaat, krijg je nog een Small Dragon Egg. Dat maakt dit item Renewable.

Cold Small Dragon Egg

Cold Small Dragon Egg is een 'bevroren' versie van Small Dragon Egg. Cold Small Dragon Egg geeft je (8). Het geeft je geen Status Effects, maar wel willekeurige items die je onder het kopje 'Cold Small Dragon Egg Loot Table' kan vinden. Maak het door dit item te omringen met Ice in de Fridge:

Cold Small Dragon Egg Loot Table

Van de Cold Small Dragon Egg kun je deze items krijgen:

De Loot Table draait 1 tot 3 keer. Dat betekent dat je nooit alle items van een Cold Small Dragon Egg kan krijgen.

Geschiedenis

Versie Gebeurtenis
1.16.4 More Food aangemaakt

Download

Video

Hieronder staan de Nederlandse video's over More Food!